DOSTAVA

 

Čas odpreme

Naročila, ki so oddana na naši strani obravnavamo vsak dan od ponedeljka do petka, razen na državne praznike. Čas priprave in procesiranja pošiljke je odvisen od vključenih izdelkov in lahko traja 2 do 5 delovnih dni po oddaji naročila. Po prejetju Potrdila o odpremi pošiljke se lahko sklicujete na trajanja dostave, navedena spodaj.

Ta trajanja dostave ne vključujejo sobot, nedelj in državnih praznikov.

Poleg tega lahko na čas dostave vplivajo višje sile ali prometne razmere.

 

Čas dostave

Dostavo opravita dostavna Pošta Slovenije. Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne zamude dostavne službe. Čas dostave je podan zgolj okvirno, na podlagi informacij, ki jih je podal izbrani prevoznik.

DOSTAVNA SLUŽBA

Standardna dostava Pošte Slovenije

ČAS DOSTAVE

1-4 delovni dnevi po odpremi

VRNITEV IN IZMENJAVA BLAGA

 

ODSTOP OD POGODBE s pisnim obvestilom

Kupec si lahko glede nakupa premisli kadarkoli znotraj prvih 14 dni po prejetju Izdelkov, kjer kot začetni dan velja prvi dan po prejetju Izdelkov. V tem primeru boste prejeli povračilo v višini zneska cene izdelkov, ki ste jih kupili.

Če si premislite, Nas morate o tem obvestiti pisno. Izpolnite lahko obrazec za odstop od pogodbe, ki ga najdete tu. Prav tako nam morate Izdelke v stanju v kakršnem so bili ob prejetju vrniti v roku 14 dni po prejetju. To storite na lastne stroške in na lastno tveganje. Pravno ste obvezani skrbno ravnati z Izdelki, dokler so ti v vaši posesti. V kolikor ne uspete ravnati v skladu s to odločbo, imamo pravico do odškodninskega ukrepa proti vam.

Izdelek Nam, prosimo, vrnite:

(a) v roku 14 dni po oddanem pisnem obvestilu

(b) v originalnem stanju in z originalno embalažo (v vreči iz blaga), nenošeno, neoprano in nepoškodovano, s pripetim originalnim hand tag-om; in

(c) z izpolnjenim obrazcem vrnitve.

Svetujemo strankam, da ob pomerjanju izdelkov skrbno ravnajo z oblačili. Prosimo tudi, da oblačila pomerite čez spodnje perilo. Zavoljo higiene lahko zavrnemo vrnitve, kjer je očitno, da ti ukrepi ob pomerjanju niso bili sprejeti.

Ko Nam Izdelek vrnete, ker ste si znotraj 14-dnevnega preizkusnega obdobja premislili, bomo, takoj ko bo to mogoče, sprožili postopek za vrnitev vašega plačila. To bo storjeno 14 dni po prejetju obvestila o vrnitvi, ali ob vrnitvi izdelkov k nam – karkoli pride prej. Vrnitev plačila bo izvedena na isti način, kot je bilo izvedeno prvotno nakazilo. Dovoljeno je, da izrecno zahtevate drugačen način plačila.

V tem primeru vam bomo vrnili celotno ceno Izdelkov, ki ste jih kupili. Za stroške pošiljanja ob vrnitvi izdelkov odgovarjate vi. Stroški pošiljanja so nepovratni. Če prejmete vrnitev plačila, bodo stroški pošiljanja odbiti od vrnjene vsote.

Izdelke morate skupaj s kopijo računa in obrazcem vrnitve poslati znotraj 14 dni po oddaji pisnega obvestila o vrnitvi, na naslov:
Žolna Šport d.o.o. 
Koprska ulica 72b
1000 Ljubljana
Slovenija

 

NAPAKE NA BLAGU

Za napake na blagu, kupljenem na naši Strani, odgovarjamo mi (napake na blagu so definirane v zadnjem odstavku). O njih Nas obvestite z izpolnjenim obrazcem pritožbe, ki ga pošljete na shop@zolnasport.si. Napako morate bolj podrobno opisati v obvestilu, prodajalcu pa omogočiti, da podrobno pregleda poškodovano blago.

Prav tako ste dolžni priložiti kopijo originalnega računa. Skupaj s kopijo računa in izpolnjenim obrazcem morate blago poslati znotraj 14 dni po oddaji pisnega obvestila.

Znotraj 8 delovnih dni po prejetju pisnega obvestila vas bomo obvestili o prejetju pisnega obvestila in vam poslali pisni odgovor s predlogom reševanja pritožbe.

Pritožbo zaradi napake na blagu lahko oddate v roku dveh mesecev od dneva odkritja napake.

Ne odgovarjamo za napake, ki se pojavijo 2 leti po vašem prejetju blaga.

IZMENJAVE BLAGA

Blago lahko zamenjate le za identičen izdelek druge velikosti. Če želena velikost ni na voljo, vam bomo plačilo vrnili. Če želite izdelek zamenjati za drugačen izdelek, prosimo, da neželeni izdelek vrnete za povračilo denarja, nato pa naročite drug izdelek po vaši izbiri. Stroške pošiljanje blaga, ki ga vračate, krijete sami, Mi pa krijemo stroške pošiljanja blaga, ki vam ga pošiljamo v zameno. Obrazec za vrnitev izdelkov je na voljo tu.