Pri Žolni Šport smo predani varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Ta izjava začrta pravila, po katerih bomo obravnavali vsakršne osebne podatke, ki jih pridobimo od vas ali jih vi predate nam. Da bi razumeli naše poglede in ukrepe glede varovanja vaših osebnih podatkov prosimo, da skrbno preberite naslednje odstavke. Z obiskom zolnasport.si se strinjate s praksami, navedenimi v tej izjavi.

 

1 PODATKI, KI JIH LAHKO PRIDOBIMO OD VAS

 

1.1 Vaši podatki, ki nam jih posredujete vi:

Svoje osebne podatke nam lahko posredujete z izpolnjevanjem obrazcev na naši Strani ali s komunikacijo preko elektronske pošte ali drugih načinov komunikacije. To vključuje podatke, ki jih vnesete pri registraciji računa ali oddaji naročila na naši Strani. Podatki, ki nam jih posredujete, lahko vsebujejo vaše ime, naslov, naslov elektronske pošte, telefonsko številko, finančne podatke in podatke o kreditni kartici ter osebni opis.

 

1.2 Vaši podatki, ki jih pridobimo sami:

Ob vsakem vašem obisku naše Strani lahko avtomatično pridobimo sledeče podatke:

  • tehnične informacije, vključno z Internet Protocol (IP) naslovom s katerega vaš računalnik dostopa do spleta, vašimi podatki za prijavo na Stran, tipom in verzijo brskalnika, nastavitvami časovnega pasu, tipi in verzijami vtičnikov vašega brskalnika, operacijskim sistemom in platformo; in
  • podatke o vašem obisku, vključno z URL naslovi preko katerih ste dostopali do in izstopali z naše strani (vključno z datumom in uro); Izdelke, ki ste jih iskali ali si jih ogledovali na naši Strani; odzivni čas strani med vašim obiskom, napake pri prenosih, trajanje obiska določenih strani, podatke o interakciji s stranjo (kliki, drsenje s koleščkom in premikanje miškinega kazalca), metode, s katerimi ste zapustili stran, in vsakršno telefonsko številko, s katere ste poklicali našo številko za pomoč strankam.

 

1.3 Vaši podatki, ki nam jih posredujejo drugi viri:

Ob bližnjih sodelovanjih z drugimi podjetji (kot so na primer poslovni partnerji, podizvajalci, službe, ki nudijo tehnične, plačilne in dostavne usluge, oglaševalske mreže, ponudniki spletne analitike, ponudniki informacij o spletnih iskanjih, kreditne referenčne agencije) lahko pridobimo vaše podatke od njih.

 

2 PIŠKOTKI

 

2.1 Da bi vas ločila od ostalih uporabnikov, naša Spletna stran uporablja piškotke. To nam omogoča, da vam nudimo kvaliteten obisk naše Strani in da lahko ves čas izboljšujemo našo Stran. Za bolj detajlne informacije glede uporabljenih piškotkov in njihovih namenov si preberite našo Izjavo o piškotkih.

 

3 RABA VAŠIH PODATKOV

 

3.1 Podatke o vas, ki jih posedujemo, uporabljamo v sledeče namene:

 

3.1.1 Vaši podatki, ki nam jih posredujete vi. Uporabimo jih:

(a) da izpolnimo svoje obveznosti, ki nastanejo s sklenitvijo kakršnekoli pogodbe med vami in nami in da vam lahko posredujemo informacije in zagotovimo izdelke in storitve, za katere nas zaprosite;

(b) da vam lahko posredujemo informacije o drugih izdelkih in storitvah, ki jih ponujamo in so podobne tistim, ki ste jih že kupili ali pa ste po katerih ste povpraševali;

(c) da vam lahko posredujemo informacije o izdelkih in storitvah, za katere smo ocenili, da vas utegnejo zanimati. Če ste obstoječa stranka, bomo v stik z vami stopili le preko elektronske pošte, ponudili pa vam bomo informacije o izdelkih in storitvah, ki so podobne tistim, ki ste jih od nas že kupili, ali pa so bile predmet pogajanj za vaš nakup v preteklosti. Če ste nova stranka, bomo v stik z vami stopili le, če ste se s tem strinjali. Če ne želite, da vaše podatke uporabljamo za te namene, ali da jih posredujemo tretjim osebam v oglaševalske namene, prosimo, da označite ustrezne prostorčke na obrazcu o zbiranju podatkov;

(d) da vas obvestimo o spremembah naših uslug;

(e) da zagotovimo prikazovanje vsebin naše Strani na vam in vašemu računalniku najbolj prijazen način.

 

3.1.2 Vaši podatki, ki jih pridobimo sami. Uporabimo jih:

(a) za upravljanje naše strani in notranje operacije, med drugim za odpravljanje težav, analizo podatkov, testiranje, raziskavo, anketiranje in v statistične namene;

(b) za izboljšavo naše strani, da zagotovimo prikazovanje vsebin naše Strani na vam in vašemu računalniku najbolj prijazen način;

(c) da vam omogočimo sodelovanje v kakršnikoli interaktivni funkciji naše strani, če to sevedaželite in če smo to priskrbeli;

(e) da ohranimo našo stran varno in čisto;

(f) da lahko analiziramo in razumemo učinkovitost oglaševalskih metod, ki jih predstavimo vam in drugim uporabnikom, in da vam lahko predstavimo za vas primerne oglase;

(g) da lahko vam in ostalim uporabnikom priporočamo izdelke in usluge naše strani, ki bodo zanimive vam in njim.

 

3.1.3 Vaši podatki, ki nam jih posredujejo drugi viri. Te podatke lahko združimo s podatki, ki nam jih posredujete vi in s podatki, ki jih mi pridobimo od vas. Te podatke lahko uporabimo v zgoraj opisane namene (odvisno od tega, katere informacije pridobimo).

 

4 RAZKRITJE VAŠIH PODATKOV

 

4.1 Vaše podatke lahko delimo z izbranimi tretjimi osebami, vključno z:

4.1.1 Poslovnimi partnerji, dobavitelji in podizvajalci, z namenom izboljšanja uresničitve vsakršne pogodbe, k jo sklenemo z vami ali njimi.

4.1.2 Ponudniki analitike in iskalnikov, ki nam pomagajo pri izboljšavi in optimizaciji naše Strani

 

Vaše podatke lahko delimo z izbranimi tretjimi osebami v naslednjih primerih:

4.2.1 V primeru morebitne prodaje ali nakupa kateregakoli podjetja ali sredstev. V tem primeru bomo vaše osebne podatke delili s potencialnim kupcem ali prodajalcem tega podjetja ali sredstev.

4.2.2 Če je naša dolžnost razkriti ali deliti vaše osebne podatke z namenom ravnanja v skladu z zakonodajnimi obveznostmi, ali da uveljavimo naše splošne pogoje poslovanja našim strankam ali ostalim. To vključuje izmenjavo podatkov z drugimi podjetji in organizacijami z namenom preprečevanja goljufije in zmanjševanja kreditnega tveganja.

 

5 KJE HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE

 

5.1 Podatke, ki jih pridobimo od vas, hranimo na območju znotraj Evropskega gospodarskega prostora (EGP). Uporabili bomo vse smiselne ukrepe, da bodo vaši podatki obravnavani na varen način in v skladu s to izjavo o varovanju zasebnosti.

 

5.2 Vsi podatki, ki nam jih posredujete, so varno shranjeni na naših zaščitenih strežnikih. Vsakršna denarna transakcija bo zaščitena s pomočjo SSL tehnologije. Če vam je bilo dodeljeno geslo za dostop do določenih delov naše Strani, oziroma ste si ga izbrali sami, je vaša odgovornost, da to geslo ostane skrivno. Prosimo vas, da ga ne delite z nikomer.

 

5.3 Žal prenos podatkov preko spleta ni popolnoma varen. Čeprav bomo storili vse v naših močeh, da zaščitimo vaše osebne podatke, popolne zaščite prenosa vaših podatkov na našo stran ne moremo zagotoviti; vsakršen prenos podatkov je na lastno odgovornost. Po prejemu vaših podatkov bomo uporabili stroge varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom.

 

6 VAŠE PRAVICE

 

6.1 Imate pravico zahtevati, da vaših osebnih podatkov ne uporabimo v namene oglaševanja. Najverjetneje vas bomo obvestili (še pred zbiranjem vaših podatkov), če nameravamo uporabiti vaše podatke v tovrstne namene ali če nameravamo vaše podatke v tovrstne namene zaupati tretji osebi. Svojo pravico do preprečitve teh postopkov lahko uveljavite z označevanjem ustreznih polj na obrazcih, ki jih uporabljamo za pridobivanje podatkov. To pravico lahko kadarkoli uveljavite tudi tako, da nas kontaktirate na shop@zolnasport.si.

 

7 DOSTOP DO PODATKOV

 

7.1 Ta Izjava vam dodeljuje pravico do dostopanja do vaših podatkov, ki jih hranimo. To pravico lahko uveljavljate v skladu z Izjavo.